Laptop szervizek > Laptop - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Laptop szervizek > 44 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
HP Szerviz
http://www.hp.hu/vevoszolgalat/

HP Szerviz és vevőszolgálat. Szervizkereső, Általános információk szolgáltatásainkról.

HP Szerviz
Branded Computer számítógép és laptop szervíz
http://branded.hu/

Elromlott a gépe és gyors segítségre van szüksége? Hozza be hozzánk és mi gyorsan és kedvező áron megjavítjuk! Vírusírtás, laptop és számítógép szerviz. Címünk: Miskolc, Mésztelep utca 1.

Branded Computer számítógép és laptop szervíz
C-Szerviz
http://www.cszerviz.hu/

Szervizünk hatékonyan támogatja viszonteladóinkat, a felmerülo garanciális, garancián túli javítások területén gyors átfutási idovel, átlátható és korrekt ügymenettel, rugalmas ügyletkezeléssel. Lojális partnereinknek lehetoséget kínálunk a szerviz-partnerségre az általunk képviselt márkák területén. A C-Szerviz mára a legnagyobb HP szerviz, országos partnerhálózattal, Daewoo, LG, Sampo monitorok márkaszervize, Xerox és OKI nyomtatószerviz.

C-Szerviz
Serco Informatika
http://www.serco.hu/

Az alábbiakban felsorolt, Önhöz legközelebb eső településen található szerviz-partnerünknél javításra leadhatók a Fujitsu Siemens Computers termékei, amelyek megjavítása a helyszínen vagy a budapesti központunkban történik. A Fujitsu Siemens eszközökkel kapcsolatos szaktanácsadást igénylő kérdéseit, illetve alkatrész igényeit kérjük, hogy a központi elérhetőségünkön jelezzék.

Serco Informatika
Akkuház
http://akkuhaz.eu/

Meglévő akkumulátor pakkok felújítása cella cserével gyári minőségben notebookokhoz, telefonokhoz, kamerákhoz, elektromos kéziszerszámokhoz, modellekhez, orvosi műszerekhez. 1142 Budapest, Szőnyi út 35/a.

Akkuház
GrafiComp Kft.
http://graficomp.hu/

Elromlott a számítógépe? Nem úgy működik, ahogyan szeretné? Hívjon, és még ma megoldjuk a problémáját! Számítógép szerelő házhoz megy. Budapest.

GrafiComp Kft.
Adatmentés
http://www.adatvissza.hu/

Adatvesztéskor, ne essen pánikba, mielőbb forduljon szakemberhez. Az adatvesztések 80-95%-a helyreállítható! Információ az eszközökről, melyekről adatmentést vállalunk. Továbbá néhány, gyakori meghibásodásról olvashat.

Adatmentés
PC Doki
http://www.pcdoki.hu/

Nálunk nincs meglepetés! Ha velünk javíttatja számítógép ét, azt követően van informatikai partnere, akitől mindig tanácsot kérhet ha elveszne a számítástechnika világában. Különös tekintettel óvjuk ügyfeleink adatait és minden általunk végzett munkára és általunk értékesített alkatrészre garanciát vállalunk, kapcsolatot tartunk a már meglévő garanciális pc szerviz ekkel. Cím: 1036 Budapest Bécsi út 88.

PC Doki
Rival Computers
http://www.rivalcomp.hu/

Kijáró szervizszolgáltatás, számítógép javítás. Megbízható referenciákkal, sokéves tapasztalattal segítünk Önnek, vagy vállalkozásának megtalálni a testreszabott megoldást számítógépes problémáira: számítógép javítás Budapesten és környékén.

Rival Computers
24 órás laptop szerviz, számítógép szerviz
http://szamitogepszerviz.info/

Nonstop notebook szerviz. Ingyenes kiszállás Budapesten! Hétvégén és éjjel is hívható. Laptop javítás áramköri szinten is.

24 órás laptop szerviz, számítógép szerviz
Adatmentés - Netcenter
http://adatmentes.netcenter.hu

Állományok törlődtek a számítógépéről? Vírusfertőzött lett? Eltűnt egy partíció vagy a formázás? Áramszünet volt? Tűzbe vagy vízbe került? Elektromos vagy mechanika hibája van? Mi segítünk!

Adatmentés - Netcenter
nbook.hu - Szerviz
http://www.nbook.hu/index.php?mh=ad57484016654da87125db86f4227ea3

Ami elromolhat, az el is romlik" Ilyen a számítógép is! Hívj fel minket, mond el problémádat, jelezd géped típusát, márkáját, mi megmondjuk - ha ezek alapján megállapítható - hogy mi a baj, mit kell tenned. Ha be kell hoznod készülékedet javításra, egy munkanapon belül konkrét árajánlatot adunk -telefonon is - és jelezzük a javítás idejét.

nbook.hu - Szerviz
Szervizek
http://www.notebookworld.hu/index.php?id=szervizek_feltetelek&al_id=1&

Szervizbe fordulás előtt, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot telefonon az adott szerviz vevőszolgálatával, ahol a szakemberek eldöntik, hogy a jelentkezett hiba tényleg a készülék meghibásodásából ered-e, esetleg orvosolható-e egy egyszerű, ön által is könnyen elvégezhető művelettel, vagy mindenképpen javítás szükséges. Egyes esetekben a telefonos munkatársak a javítás várható időtartamát, vagy akár a javítás várható költségét is meg tudják önnek mondani, tehát ha ezután felkeresi márkaszervizt, már minden fontos információ birtokában lesz, s ezzel sok időt takaríthat meg.

Szervizek
Kventa
http://kventa.hu/egyeb/kventa-szerviz.html

Kventa Számítástechnika. Ha bármi gondja lenne számítógépével, vagy annak bármely eszközével, cégünk igyekszik a lehető legrövidebb idő alatt orvosolni azt. Cégünk vállalja, hogy számítógépét a javítást követően, azonnal eljuttatjuk a megadott címre, ezzel is levéve a problémát az Ön válláról.

Kventa
PC Szerviz
http://www.pcszerviz.com/

Számítógép szerviz, notebook (laptop) szerviz. Cégünk azért alakult, hogy egy akkor még meglévő űrt töltsön be a hazai informatikai piacon. Elsők voltunk a számítógép szervizek között akik a munkát éjjel és nappal, mindenki számára elérhetően és egyaránt hatékonyan és a helyszínre kiszállva végezték. A szolgáltatás keretén belül mindenféle notebook javítására vállalkozunk. Népszerű szolgáltatásunk, hogy nagyobb javítás esetén ingyenesen egy csere notebook-ot biztosítunk ügyfeleink részére. SMA Rendszerház Kft. Cím: 1142 Budapest, Komáromi út 39.

PC Szerviz
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
laptop.wyw.hu: Laptop, notebook katalógus - mobil pc, alketrészek, kiegészítők, használt notebook, hírek, asus, acer, toshiba, sony tesztek, laptop táska, online vásárlás.
Gyűjteményünkben 269 válogatott laptop témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 269 | Várakozó linkek: 8 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 70654