Újdonságok - Ultra Mobil PC-k > Laptop - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Újdonságok - Ultra Mobil PC-k > 7 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Teszt: a HP olcsó minilaptopja
http://www.origo.hu/techbazis/szamitogep/20080526-hp-mini-note-2133-tesztelt ...

Trendi kinézet, kicsiny méret, ám kényelmesen gépelést biztosító billentyűk jellemzik leginkább a Hewlett-Packard új olcsó minilaptopját. A 120-150 ezer forintos bruttó áron várható masina jól bírja a szuflát a konnektortól távol is, viszont teljesítménye korlátozott. A Mini-Note leginkább úgy néz ki, mintha az Apple szupergépe összement volna a mosásban: első látásra szembetűnő az összeszerelés, illetve a gépházon alkalmazott anyagok minősége: minden alumínium, nyoma sincs gagyiságnak vagy műanyagnak, ami miatt az Asus Eee PC-jét korábban kritika érte.

Teszt: a HP olcsó minilaptopja
Laptoppárna
http://www.laptopparna.hu/

Az egészség védelmében, a kényelem érdekében. A laptoppárna csúszás-mentesített felülete lehetővé teszi, akár a 40 fokos állásszög beállítást is, és megakadályozza a ráhelyezett laptop elmozdulását... Online vásárlás.

Laptoppárna
Samsung Q1 Ultra Mobil PC
http://hirek.prim.hu/cikk/60961/

A Samsung hivatalosan is bejelentette a Q1 ’Ultra Mobil PC’ (UMPC) részleteit és árát. Az UMPC gyorsan növekvő piac szegmens. A Samsung Q1 UMPC jelentős előrelépés a korábbi ilyen masinákhoz képest.

Samsung Q1 Ultra Mobil PC
GigaByte M704 UMPC
http://www.origo.hu/techbazis/mobilnet/20080709-mobilinternet-gigabyte-m704- ...

Az idei CeBIT kiállításon bemutatott GigaByte M704 UMPC már elérhető a magyar online kereskedésekben is. A közel 200 ezer forintért a QWERTY-billentyűzettel és egy 1,2 GHzes processzorral felszerelt készülékben gyakorlatilag minden megtalálható a mobil-internetezéshez. Az eszközbe sajnos nem lehet SIM-kártyát illeszteni, de ettől függetlenül wifin keresztül (802.11 b/g) könnyedén tudunk csatlakozni az otthoni vagy nyilvános hálózatokhoz...

GigaByte M704 UMPC
Gigabyte M528: Az Atom-alapú webterminál
http://www.origo.hu/techbazis/mobilnet/20080522-mobilinternet-intel-gigabyte ...

Egy - véletlenül - idő előtt aktivált weboldal alapján kiderült, hogy a Gigabyte hamarosan egy, az Intel által kifejlesztett Atom-processzorra épülő, hordozható mobilinternet-készüléket dob piacra. A Linux operációs rendszert futtató eszköz nem lesz olcsó. Az Intel által kifejlesztett Atom-processzorcsalád elsősorban olyan mobileszközök számára készült, ahol fontos szempont a nagy teljesítmény és az alacsony fogyasztás.

Gigabyte M528: Az Atom-alapú webterminál
Új ultramobil PC-ket mutatott be a Samsung
http://www.hwsw.hu/hirek/34095/samsung_umpc_q1_ssd.html

[HWSW] A Samsung három új modellel bővítette a külföldön igen népszerű Q1 ultramobil PC termékcsaládját, amelynek legerősebb változatában SSD meghajtó látja el a háttértároló funkciókat. A Q1U-SSDXP, a Q1U-ELXP és a Q1U-XP 7 hüvelykes, 1024x600 képpontos kijelzője érintésérzékeny, amelynek két szélére osztva egy QWERTY elrendezésű minibillentyűzet is helyet kapott.

Új ultramobil PC-ket mutatott be a Samsung
Expansys
http://www.expansys.hu/c.aspx?t=cat&f=24

Expansys webáruház - Ultra-mobil PC-k online vásárlása.

Expansys
Hirdetések
Oldal leírása
laptop.wyw.hu: Laptop, notebook katalógus - mobil pc, alketrészek, kiegészítők, használt notebook, hírek, asus, acer, toshiba, sony tesztek, laptop táska, online vásárlás.
Gyűjteményünkben 269 válogatott laptop témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 269 | Várakozó linkek: 8 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 70654